Embolcalls alimentaris reutilitzables
Utilitzeu la calidesa de les vostres mans per donar forma a l'embolcall de l'abella al voltant dels aliments,
creant un segell protector i transpirable. Guardeu-lo a la nevera, al taulell o a la bossa de dinar.
Ideal per a: productes petits (mig alvocat, llimona o ceba), formatge i pa.
L’ApiDrap dura fins a un any amb una cura adequada i un ús regular. Sabràs que el teu embolcall ha
arribat al final de la seva vida útil a la cuina quan s'hagi desgastat i tingui problemes per enganxar-se a
si mateix. En aquest moment, podeu recuperar-lo amb la nostra cera formulada, o bé llençar-lo al
compost.
Fàcil! Només cal rentar-lo amb aigua tèbia amb un sabó suau. A continuació, col·loqueu els vostres
embolcalls en un estenedor perquè s'assequin a l'aire, o bé eixugar-los amb un drap. Recordeu evitar
totes les fonts de calor, inclosa l'aigua calenta, els microones, els forns, els cotxes a l’estiu i els bols amb
menjar calent.
Les nostres teles encerades estan fetes de cotó orgànic certificat, cera d'abelles de la nostra explotació,
oli vegetal i resina vegetal. Aquesta combinació d'ingredients crea un embolcall alimentari mal·leable que
es pot utilitzar una i altra vegada.
Sí. Quan l’obriu per primera vegada sentireu l'olor de la cera d'abella. L'olor s'esvairà després dels
primers usos i rentats, fins que ja no la pugueu detectar.
L’ApiDrap es fa amb molt d’orgull a Ribes de Freser, Catalunya.